¡Manos arriba, esto es un atraco!

Federalistes? Voleu dir? L’executiva “federal” del PSOE ha imposat, en contra de la opinió del PSN, que no es formarà govern a Navarra amb Izquierda Unida i Nafarroa Bai, independentistes i explícitament contraris a la violència. Així regala el PSOE el govern a Unión del Pueblo Navarro, o sigui al PP, amb una escissió de l’UPN, Convergencia de Demócratas de Navarra.

Nafarroa Bai (Navarra Sí) es declara clarament contrari a la violència:

Nafarroa Bai defenderá el respeto de los derechos humanos sin excepción, el fin de la violencia y de los ataques al contrario, los derechos de las víctimas y de los presos, el fin de las amenazas y las torturas, la libertad de expresión y opción política.

Més clar, l’aigua. Com és doncs que el PSOE de Ferraz poden decidir regalar-li al PP Navarra, quan la majoria de votants ha votat en contra de la continuïtat d’un govern, el de l’UPN, que sempre ha anat de la ma del PP?

Fins i tot els socialistes navarresos s’han manifestat a Iruña/Pamplona (El Pais dixit), cridant “¡Manos arriba, esto es una atraco!

Ja es veia venir a Catalunya, i per això es varen afanyar els del PSC per arribar a un acord amb ERC i IC. Que si no, el PSOE regala el govern a CiU. Aquests son d’esquerres? Ho regalen tot al PP: no tenen agalles de plantar-se davant de la dreta ni quan van bé als sondeigs d’opinió! El PSC se’n ha de fiar? Encara hem d’escoltar als de la Conferència pel Futur que hem de convèncer a Espanya que el futur és el federalisme?

No és hora d’acomiadar-se? Apa, a veure si vosaltres sí teniu agalles!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Canvi radical de l'estat espanyol: un repte inassumible?

La llengua perilla: Culpables? Els catalans!

Que la IMprudència no ens faci traïdors!