Toros: vots al Parlament

Transparència per a qualitat democràtica: Toros vots parlament - com va votar el teu/la teva diputat/da?

Alguns partits (els majoritaris, i per tant que representen a més ciutadans) varen donar llibertat de vot als seus segons la seva consciència. Però varen votar aquests d'acord amb la consciència dels seus electors, a qui representen? Varen consultar-vos?

Comentaris

vullunfestuc ha dit…
De fet això de la llibertat de vot és una bajanada. Si has estat atent a les discussions a la xarxa t'has adonat que els militants dels dos partits han repetit unes consignes determinades a favor o en contra de la ILP. I si et mires els vots finals pocs diputats d'ambdós partits han canviat el seu vot per la postura oficiosa de cada un.
Aquesta llibertat de vot ha sigut una simple màscara interessada dels dos partits. Un punt més en la degradació de la democràcia que tenim...
YuriBCN ha dit…
Totalment d'acord, vullunfestuc! Precisament per això ho pregunto. I precisament per això vull deixar clar qui ha votat què, per a que els/les diputats/des hagin de respondre davant dels seus electorats... o al menys tracto d'aportar un bri per a que així comenci a ser!
Gràcies per llegir-me! :-)

Entrades populars d'aquest blog

Canvi radical de l'estat espanyol: un repte inassumible?

La llengua perilla: Culpables? Els catalans!

Que la IMprudència no ens faci traïdors!