Aquest matí, no hi ha noticies

És possible que 3/24 no té prou continguts, que hagi de clonar la programació de TV3?! Em refereixo al fet que aquest matí, tot el matí, no podrem veure RES MÉS noticiable que el sorteig de Nadal. S'enten que hi hagi una gran audiència potencial, però replicar la mateixa programació? La única explicació seria una manca de continguts, de que no hi ha noticies.

Però és així? No, oi? Amb tot el que passa al món, que hàgim de veure programada en dues cadenes (que, en el cas del 3/24, sense anuncis, paguem els contribuents exclusivament) la "gran notícia" d'uns nens fent la cantarella de repetir un números durant hores i hores, i uns periodistes rebaixats a repetir tota una sèrie de supersticions, i comentaris de si ha de tocar aquí o allà, i si ha d'acabar en un número o un altre.

Penós.

Comentaris

kapde ha dit…
Més penós va ser ahir, que més que el dia del senyor, sema ser el dia de la conspiració mediàtica sociata.

Ho dic pels titulars sobre el finançament. Contraposats a les reaccions del PP, seguint la tònica informativa de TVE1 i els mitjans ecspanyols en general. PSOE-PP-PSOE.

Només que al tractar-se de TVE3 hi havia alguna reacció dels socis de desgovern. Res de l'oposició regional.

Lamentable. Quan no l'única ideologia del PSOE és fer servir l'espantall d'ETA o del PP segons la ocasió.

Salut
Anònim ha dit…
Indubtablement el pacte amb el PSC es nota en tots els mitjans de comunicació "catalans". On vas a parar, molt millor ara que amb el pacte CiU-PP jijiji

No us deixeu embaucar, que no estamos tan mal, oi? :D

Entrades populars d'aquest blog

Canvi radical de l'estat espanyol: un repte inassumible?

La llengua perilla: Culpables? Els catalans!

Que la IMprudència no ens faci traïdors!