Facebook: No a la manipulació de TV3

Avui ha iniciat l'Enric Canela una nova Causa a Facebook, la de “No a la manipulació de TV3”. Tot sorgeix a rel de la cobertura per una periodista de TV3 i del tractament que varen fer l'equip editorial del contingut generat a les Jornades de la Catosfera celebrades a Granollers aquest passat cap de setmana. La crítica d'una part de la comunitat de blocaires és que al reportatge resultant emès va incloure unes imatges d'en Joan Ridao treballant al PC, una entrevista a la Lourdes Muñoz Santamaria del PSC i una al periodista Saül Gordillo. Varen deixar fora l'organitzador de les Jornades, en Marc Vidal, i als que es consideren 'representants' de la dreta catalana que hi eren.

M'hi he apuntat per estar d'acord amb el principi de que un medi públic ha de ser el màxim de neutral, tot i que la absoluta neutralitat és un desig una mica utòpic. Però hem de ser tots, del color polític que sigui, que pressionem per a que tothom respecti la neutralitat de TV3. El que em fot és que els que varen tenir sota un control ferri la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió durant 23 anys, i que han estat negociant fa dies per a defensar la seva 'quota' al Consell de la "Corpo", ara plorin quan no els entrevisten a la Catosfera. Cal recordar que el Sr. Canela milita i és Conseller Nacional de Convergència Democràtica i Conseller Nacional de la Federació de CiU.

On era l'Enric Canela per defendre l'equanimitat democràtica durant tot el temps en que CiU va controlar la corporació, des de la seva creació fins fa pocs anys? I per molt que a CiU vulguin 'oblidar' convenientment el passat, la ciutadania no ho farà.

Cal exigir que els que participem en la política (que hauríem de ser tota la ciutadania) hem de ser conseqüents. És precisament aquesta manca de coherència que menyspreu i rebutja el votant i que dona la mala imatge que s'ha anat generant durant tants i tants anys. Culpa de tots, és clar, i per tant cal ser tots que reflexionin i reconeguin la seva part en lloc de seguir amb aquesta guerra que només ens farà mal a tots plegats, polítics i ciutadania.

Comentaris

Bé només dir-te que el control que exercia CiU sobre TV3 durant els 23 anys de govern DEMOCRÀTIC del President Pujol era tan ferri que teníem el Telenotícies externalitzat a una empresa anomenada PSC-PSOE: segur que els noms Àngels Barceló, Carles Francino i Ramon Pellicer et sonen oi?
YuriBCN ha dit…
Sant tornem-hi. Sempre el mateix... et desqualifiques sol... identifiques a uns presentadors de TN pel carnet que porten i no per la seva qualitat professional.

No has llegit l'ultim paràgraf? No t'importa ni en vols fer cas. D'aquesta bèstia mor la democràcia.

Per cert, quan poses el mot democràcia en majúscules, vols dir res?.. potser que l'actual govern no ho és?

Sisplau, voleu tractar d'ignorants a la ciutadania?... que no sabem el que és un sistema PARLAMENTARI?
David de las Heras ha dit…
Home, a veure sempre he dit que militat en alguna entitat no vol dir que estiguis 100% de les idees, pots conseguir neutralitat
Fantassin ha dit…
Els convergents tenen un problema que es diu pocadignitat per cent. Tan acostumats estaven a la poltrona que ara tiren pilotes fora a la mínima. Allò més digne seria aprofitar per fer autocrítica del tipus: "ara que ho sofrim des de la l'altra banda ens adonem que com vam monopolitzar i malbaratar el poder de forma deshonesta, i per això mateix ho denunciem, però no per que ara ens ho facin a nosaltres sino per què hem vist com és de negatiu".

Algun dia serem prou europeus?

Entrades populars d'aquest blog

Canvi radical de l'estat espanyol: un repte inassumible?

La llengua perilla: Culpables? Els catalans!

La nova constitució russa