divendres, 9 de febrer de 2007

Tots som Oleguer!

Endavant, Oleguer! Signis amb qui signis, jo ho compraré. I no vull res del que vengui Kelme. Kelme vol posar-li el morrió, pressionant-lo econòmicament, suspenent arbitràriament el seu contracte.

Estarem més o menys d'acord amb l'Oleguer respecte de la seva opinió al seu article La bona fe, que publica simultàniament a VilaWeb, al setmanari Directa i a Berria, però el que no podem dubtar ni un moment, és que cal defensar la Llibertat d'Expressió. I és això la Llibertat d’Expressió?

Precisament, l’Oleguer criticava l’estat de dret en que es sentencia a 12 anys de presó per un delicte d’opinió. I ara resulta que està condicionat per una empresa de material esportiu!

Espanya va de mal en pitjor! Democràcia? On? La democràcia no és només anar a votar cada quatre anys. És participar, opinar, debatre.

Per altra banda, m’ha decebut enormement la direcció del Barça. Com a mínim, calleu i sigueu neutres si no voleu donar-li suport a l’Oleguer. I ara que Kelme ha rescindit el contracte per haver donat una opinió, què faran?

Vegeu també l'article d'en Vicent Partal, Per això m'agrada Oleguer.