Tots som Oleguer!

Endavant, Oleguer! Signis amb qui signis, jo ho compraré. I no vull res del que vengui Kelme. Kelme vol posar-li el morrió, pressionant-lo econòmicament, suspenent arbitràriament el seu contracte.

Estarem més o menys d'acord amb l'Oleguer respecte de la seva opinió al seu article La bona fe, que publica simultàniament a VilaWeb, al setmanari Directa i a Berria, però el que no podem dubtar ni un moment, és que cal defensar la Llibertat d'Expressió. I és això la Llibertat d’Expressió?

Precisament, l’Oleguer criticava l’estat de dret en que es sentencia a 12 anys de presó per un delicte d’opinió. I ara resulta que està condicionat per una empresa de material esportiu!

Espanya va de mal en pitjor! Democràcia? On? La democràcia no és només anar a votar cada quatre anys. És participar, opinar, debatre.

Per altra banda, m’ha decebut enormement la direcció del Barça. Com a mínim, calleu i sigueu neutres si no voleu donar-li suport a l’Oleguer. I ara que Kelme ha rescindit el contracte per haver donat una opinió, què faran?

Vegeu també l'article d'en Vicent Partal, Per això m'agrada Oleguer.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Canvi radical de l'estat espanyol: un repte inassumible?

La llengua perilla: Culpables? Els catalans!

La nova constitució russa